ADANA / SEYHAN - Adnan Menderes İlkokulu

Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi

Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi ( SEYTİM ) Okulumuz 4. sınıf öğrencilerini ağırladı.

Seyhan Belediyesi'nin açmış olduğu Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi ( SEYTİM )Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerini ağırladı. Kurumda öğrencilere teknoloji, yazılım, kodlama, VR ve atölyeler hakkında bilgiler verildi.Bu çalışmalarından dolayı Seyhan Belediyesine çok teşekkür ediyoruz.

Gençler, geleceğinizi SEYTİM'de şekillendirin!

Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi "SEYTİM" eğitim, tasarım ve üretim alanlarında hizmet vermek üzere SEYHAN BELEDİYESİ tarafından kurulmuştur. SEYTİM her yaştan bireyin teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek eğitim alabilecekleri, bireylerin her konuda yenilikçi fikirler üretip bu fikirleri hayata geçirebilecekleri bir merkezdir.

·         Elektronik (Robotik)

·         Grafik Tasarım